Tuesday, November 8, 2011

Release Stress Sebentar.

Assalamualaikum:)
Disebabkan ramai orang yang aku rasa mungkin tengah stress ataupun cuak sebab SPM akan bermula dalam masa 5 hari sahaja lagi, meh, aku nak kongsi sesuatu untuk korang melepaskan stress yang menggunung tu. Buka ni : Youtube - Justin Bieber Parody HEEEEEEE :D Make sure korang tengok video tu dari awal sampai akhir, okay? Dan bersedia untuk gelak macam orang gila. :D


Okay okay, kalau dah puas gelak macam aku, sila tutup browser, tutup internet, dan kembali menghadap buku-buku anda. Jangan jadi macam sy, nak SPM pun masih nak lawan hockey Khamis & Jumaat ni. Hehs. Okayy, selamat belajar rakan-rakan! Assalamualaikum (:




Share |

1 Terbunuh:

Pwincess sarah said... [Reply to comment]

mmg ilang tension tgk video too.. :D

good luck 4 all spm candidate 2011..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...