Thursday, December 22, 2011

Playing With Colours :)

Assalamualaikum (:

Ni first time aku usik-usik colour curves bila edit gambar. Sebelum ni aku tak pernah berani nak usik, takut rosak or hancur or buruk or sebagainya. Tapi ada satu gambar ni aku tak boleh resist nak edit. Gambar mana? Yang ini.


Gambar sangat lawa sebab aku suka background dia sebab nampak sangat-sangat menarik. Plus bukan selalu dapat pergi tempat lawa macam tu. (by the way, aku kat Korea masa ni) Tapi warna dia sangat tak menarik sebab nampak macam, blerghhh, gila uninteresting! So aku pergi Photoscape (Photoshop tak ada, sadly, sobsob) and....... *drum roll please*


What do you think? I'm not good with editing pictures, so yeah, any constructive comments would be appreciated. Thankyou :DD

p/s. tengah bosan actually. jemputlah datang blog kalau rajin. (:




Share |

0 Terbunuh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...