Wednesday, January 18, 2012

Bloglist 1994's

Assalamualaikum semua :)
Minta maaf kalau blog ini dibiar sepi tanpa sebarang entri buat beberapa hari. Maklumlah, ramai yang dah sibuk. Aku pun baru je lepas menamatkan larian merentas desa aku semalam, penat kot. Alhamdulillah, dapatlah juga habiskan, walaupun sebenarnya kepala dah sakit dan lutut rasa macam nak tercabut je. *eh, lari topik pula dahh*

Sebenarnya tujuan aku tulis entri ni hanyalah sekadar memberitahu kepada para pembaca bahawa blog 1994's akan membuat bloglist 1994's. Bloglist ini terbuka kepada semua orang yang lahir pada tahun 1994, tidak mengira jantina dan tempat tinggal.


Cara nak join:

1. Ambil gambar kat atas, buat satu entri bertajuk "Bloglist 1994's."
2. Link ke blog 1994's ini.
3. Tinggalkan link blog & link entri anda di entri ini.

Okay, tu je, simple je, kan? :) Aku nak pergi solat Asar & buat presentation Economics aku. Apa-apa hal, sila komen di entri ini! Terima kasih daun keladi, kalau ada coklat boleh bagi, :P Assalamualaikum!


*UPDATED, 10th February 2012, 11:10pm* Bagi sesiapa yang menggunakan blogskin sebagai layout blog dia, kami tidak dapat men-detect feeds blog anda, menyebabkan entri terbaru anda tidak dapat disiarkan di bloglist kami. Harap maklum. :)




Share |

20 Terbunuh:

Aisya Ahmad said... [Reply to comment]

http://cheriterachun.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

Faiq Aiman said... [Reply to comment]

http://khalifahbumituhan.blogspot.com/2012/01/beloggglist-1994s.html

n.jannah said... [Reply to comment]

nur29jan94.blogspot.com. slamat majuuu ! :)

Mohamad Hanafi said... [Reply to comment]

Turut Menyertai
http://hanafisjourney.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

baashah;D said... [Reply to comment]

http://randomstorymystory.blogspot.com/

nina_adana said... [Reply to comment]

nina join :)

http://stylo-nina.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

Sharina Abdullah said... [Reply to comment]

saya join sekali ^^

http://sharinalalala.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

nard said... [Reply to comment]

sayaa join !!

http://luahanhatiwithoutsuare-nard.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

Peanut said... [Reply to comment]

kacangpeanut.blogspot.com

salam ukhwah semua ;)

adikiadikon said... [Reply to comment]

Join sekali :D

http://adikiadikon.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

Lukachikito Syak said... [Reply to comment]

http://123omg.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

Nonie_MMN said... [Reply to comment]

please let me in..:) join!

http://noniem0711.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

Syahierah Ishak said... [Reply to comment]

Singgah sini :)




http://bloghujankemarin.blogspot.com/2012/01/bloglist-1994s.html

F FARA :) said... [Reply to comment]

hye 1994 :)

http://faranani.blogspot.com/2012/02/bloglist-1994s.html

Nonie_MMN said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Mc Flurry's Lover said... [Reply to comment]

saya baru nk join^^
http://afiqahdira.blogspot.com/2012/02/bloglist-1994s.html

syauqiahmad™ said... [Reply to comment]

http://notahatiseorangsyabab.blogspot.com/2012/04/bloglist-1994s.html

syauqiahmad™ said... [Reply to comment]

http://notahatiseorangsyabab.blogspot.com/2012/04/bloglist-1994s.html

cikEd said... [Reply to comment]

http://heedandshare.blogspot.com/2012/04/bloglist-1994s.html

Fazid Zac said... [Reply to comment]

http://fadily.blogspot.com/2012/04/bloglist-1994s.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...