Saturday, February 11, 2012

mangkuk ayam = REALLY SUCKS

Kau ni sebenarnya MANGKUK AYAM kalau
  1. kau dah ngantok tahap ghaban pastu kau tahan ngantok tu.
  2. kau dah study gila-gila untuk nak exam tapi hari exam kau lupa beli pen, correction tape, etc sebab dah habis pakai masa study.
  3. kau tweet selang seminit cakap pasal cinta kau.
  4. kau buat tumblr and kau blog pasal pakwe/makwe kau and kau guna syg-bi dekat tumblr and kau tak expect orang akan terbaca when they're viewing for cool photos and you know what they felt masa tu? tafakkkkkk
  5. kau tunggu kakak/mak/bibik kau masakkan untuk kau pastu act macam boss, datang duduk makan je tak reti menolong langsung. pemalas gila! haram kau tau tak perangai camtu!
  6. kau balas dendam balik apa yang orang buat kat kau. tapi kalau tak leh tahan, buat prank takpe. ala, Allah dah prepare something best for them. so, don't interrupt the plan. *NOTE-TO-SELF
  7. kau act macam kau cool enough, beli ipod, BB, Samsung Galaxy S, and electronic gadget yang laen just because wanna show off to people. nak kasi peeps rasa woowww hebatnya kau. padahal dalam hati, peeps akan menyumpah habis-habis walaupun kau beli bukan guna duit peeps to buy it. kau rosakkan imej kau sendiri. bravo.
  8. kau jumpa kawan kau bawak bofren kau sekali. habis semua topik kau nak cakap ngan kawan kau terganggu. so, itu adalah tindakan yang agak bangang sebenarnya. tapi kalau bofen kawan kau tu kawan kau, tak jadi hal.
  9. kau nak berubah jadi baik tapi kau terikut kawan kau sebab kau ni cepat terpengaruh pastu bising-bising kata dunia ni kejam untuk kau. tak baik kau tau, tak blame diri sendiri instead of blaming others. tu namanya kau tak berubah lagi and kau tu namanya nak berubah takda kesungguhan at all.
  10. kau crushing dekat kawan bofren kau.
  11. kau kena usik dengan deskmate kawan-kawan muet kau sebab ada antara dorang yang crush kat kat kau, pastu kau bangun and blah. macam sh*t. buat bodoh tak boleh ke kau? they're just testing how you'll react and of course you need to be cool.
  12. kau buat salah ngan orang tapi haram nak mintak maaf.
  13. kau tanya orang then orang reply tapi bila orang tanya kau, kau diam membisu bak kena sengat tebuan tak boleh nak reply back. memang pastu padan muka kau orang malas nak layan kau.
  14. kau bajet retis reply semua comments kengkawan kau pendek-pendek je padahal dorang reply boleh kata cam karangan. kau reply k and time tu kengkawan kau komfem berasap. better kau reply potassium kau tau. at least kurang menyakitkan hati.
  15. kau pandai menyakitkan hati orang tapi tak reti soothe them back.
  16. kau pretend kau hebat tapi kena usik sikit dah gelabah.
  17. kau kutuk kawan baik kau dekat kawan baik kau yang lain. ni warga perempuan suka buat. cam haram sungguh.
  18. kau cakap banyak depan orang yang tengah sakit kepala. apa kau ingat segala kata-kata kau tu sedap didengar habis-habis ah? petuihh. orang sakit kepala kau jangan kacau, kang kena tendang sampai ke Antartika kang!
  19. kau bajet baik depan kengkawan kau, tapi ngan adik-beradik kau layan cam taik. kau ni hidup dengan siapa dari kau lahir sebenarnya? lupa daratan betul.
  20. kau baca ni kau teringat kengkawan kau yang berperangai cam aku state kat atas-atas ni. harharhar!

p/s : random post. aku lari jap dari tema. nanti next entry i'll come back and become your Dr Love. kbai




Share |

0 Terbunuh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...