Friday, March 2, 2012

Theme for March & April : Studies & Educations

Assalamualaikum,

First of all, a thousand apologies for being inactive for the past few weeks. Sibuk sangat-sangat kat kolej, sampai tak ada masa nak berceloteh dengan korang semua. Padahal dalam kepala dah ada idea nak berblogging, dah mula menaip, tapi tak pernah sampai ke penghujungnya. Hmmm.

Okay, memandangkan bulan ini bulan keluarnya keputusan SPM kita, mesti kita semua akan sibuk mengejar biasiswa-biasiswa ataupun menghantar permohonan untuk masuk ke matrikulasi / kolej / etc. Oleh itu, kali ini blog 1994's akan buat something special untuk korang.

Tema untuk bulan Mac dan April ini : Studies & Educations. Yep, dua bulan. :) Kalau ikutkan plan asal kiteorang, sebulan satu tema. Tapi disebabkan benda ni benda yang penting buat kita semua, kami panjangkan untuk jangka masa dua bulan. InsyaAllah, kami akan sentiasa hapdet blog ini dengan biasiswa-biasiswa dan peluang pengajian yang lain.

To start things off, sila komen di entri ini jika anda tidak sabar untuk pulang ke sekolah bagi mengambil keputusan SPM anda. Komen, jangan tak komen! :)




Share |

0 Terbunuh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...