Thursday, May 10, 2012

Chirp Chirp!

Assalammualaikum semua! Dah agak lama blog ni tak dikemaskinikan. Para admin kebanyakannya sibuk dengan pembelajaran, aktiviti-aktiviti dan pembelian barang. Al maklumlah, sesi persekolahan bakal bermula tak lama lagi. Eh, salah! Budak-budak form 6 dah mula kan. Ok, jadi yang tengah bersedia untuk ke kolej tu, Semoga berjaya! Perjalanan masih panjang lagi. Post ni singkat je. Admin nak promote page Twitter skuad 1994s. Sesiapa yang dah ada twitter, follow lah kami di sini: @Kongres_1994s


 Yang belum ada twitter, buatlah akaun! Boleh kita beramah mesra lagi. :D





Share |

0 Terbunuh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...