Friday, May 11, 2012

Tema Kami dan Anda : Nostalgia!


Assalamualaikum geng! 


Bulan May ni ramai yang dah nak masuk U, Matriks, Kolej bagai. So, sebelum kita melangkah ke alam baru, kteorang nak buat something special. Ingat tak kteorang ada bagitau yang bulan ni special? Well, untuk bulan ni, theme dia adalah, NOSTALGIA! 










Kenapa? Mari kita bertanya kepada admin-admin yang mencadangkan theme ini.


plis plis buat pasal skola. aku tgh mood sentimental ni. -Keretapi.
theme nostalgia jelah senang. Last call utk ingat balik zmn persekolahan. -Fathanah.


Apa yang special? Penulis-penulis untuk theme kali ini, tak lain tak bukan, korang sendiri! Ya! Korang boleh submit entry korang kepada kami, dan kami akan post di blog ini!!! Syarat dia?


1. Include Nama (benar atau samaran)
2. Tajuk mestilah relevan dengan topik (pasal sekolah atau apa-apa yang menggamit memori)


Macam mana? 

1. Korang tulislah apa-apa yang patut, kenangan pahit ke, manis ke, masam ke (tak pakai deodorant seharian di sekolah?)
2. Letak gambar muka korang yang hensem/cantik tu sekali (optional)
3. Hantar ke email kami! dalam format HTML ya, kalau taktau sila tekan button sebelah Compose di New Post tu, seterusnya kopipes sahaja. taktau jugak? hah takpe takpe.
4. Kalau nak, boleh letak link blog sekali (:
5. Di blog korang, letak link blog kitorang ni sebelum mula cerita kenangan terindah di sekolah.




Email kepada kteorang di k_1994s@hotmail.com dengan subject email NOSTALGIA.







Jadi tunggu apa lagi, inilah masa untuk jadi sentimental! mungkin bukan untuk kali terakhir, tapi khas sebelum alam persekolahan jauh kita tinggalkan dan makin lenyap dari ingatan, tsk. barulah special :)











Share |

0 Terbunuh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...